nieuws

Ivo van Dijkhuizen vertrekt bij Bake Five

Nieuws

Ivo van Dijkhuizen vertrekt bij Bake Five

Ivo van Dijkhuizen vertrekt per 1 maart bij Bake Five in Leusden. Hij begint een eigen bedrijf op het gebied van foodmarketing en conceptontwikkeling onder de naam Pakhuis Communicatie.

Voordat Van Dijkhuizen bij Bake Five in dienst kwam werkte hij bij Meneba. Hij is ook hij één van de oprichters van Bakery Nexus en is voorzitter van het BoulangerieTeam. Dat blijft hij. Ook blijft hij betrokken bij de organisatie van de Meestertitel.

Zijn opvolger is Eva Jansen. Zij werkte zeven jaar als marketing manager bij Rabobank Nederland waar zij verantwoordelijk was voor strategische marketingconcepten. Daarvoor was ze werkzaam bij de inkoopafdeling food van de Bijenkorf. Ze houdt zich ook bezig met het ontwikkelen van foodconcepten.

Reageer op dit artikel