nieuws

IJsvakbeurs overtreft editie 2013

Nieuws

IJsvakbeurs overtreft editie 2013
De vakwedstrijden trokken veel bekijks. Foto Bakeplus

De IJsvakbeurs heeft met ruim 600 bezoekers de editie van vorig jaar overtroffen, De beurs vond 4 februari plaats in Haaften, ze vond onderdak bij Bakeplus.

De organisatie spreekt van een ‘zeer succesvolle beurs’. Door vergroting van het beursoppervlak en verhoging van de sfeer, door onder meer Italiaanse leveranciers toe te voegen, is de werkgroep IJsVak-Beurs erin geslaagd een goed evenement neer te zetten. ‘We zijn bijzonder trots op de samenwerking met alle deelnemende leveranciers’, zegt Klaas Klaver, voorzitter van de werkgroep.

Ook de IJsVak-Wedstrijden zijn geslaagd. De ruim zestig deelnemers aan de Gouden IJsspatel en de 28 deelnemers aan de Gouden IJscreatie trokken veel aandacht op de beursvloer.

Naast de bekendmaking van de winnaars van de Gouden IJsspatel, de Gouden IJscreatie en de vakman/vrouw van het jaar, zijn ook de genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar 2014 benoemd tijdens deze beurs. In maart worden deze bedrijven beoordeeld op de toepassing van de hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie binnen hun bedrijf.

Woensdag 26 maart 2014, tijdens de Week van het Ambachtelijk IJs, vindt op een nog nader bekend te maken locatie de feestelijke uitreiking plaats van de IJssalon van het Jaar 2014.

Bakeplus
Bakeplus, die het evenement in huis haalde, is eveneens tevreden over het verloop van de dag. ‘We hebben het als een zeer gezellige dag ervaren en zijn dan ook trots wederom gastheer te mogen zijn van dit prachtige evenement. Zowel voor de leveranciers als voor de bezoekers is een dergelijke ontmoetingsplek zeer gewenst’, aldus Rob Sars, algemeen directeur Bakeplus.

De IJsVak-Beurs, het trefpunt in Nederland voor alles op het gebied van ambachtelijk ijs, wordt jaarlijks georganiseerd met als doel de vakbekwaamheid, creativiteit en inventiviteit te stimuleren. De IJsVak-Beurs vond dit jaar voor de twintigste keer plaats en de IJsVak-Wedstrijden beleefden in deze vorm hun achtste editie.

Reageer op dit artikel