nieuws

Handgemaaktbrood en Patisserie Robèrt slaan handen ineen

Nieuws

Handgemaaktbrood en Patisserie Robèrt slaan handen ineen

Handgemaaktbrood en Patisserie Robèrt hebben besloten een samenwerking aan te gaan voor de verkoop en distributie van hun bakkerijproducten.

Het initiatief voor deze samenwerking kwam van de enige vakman in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger.

Al snel kwamen Patrick Boon (Handgemaaktbrood), Robèrt van Beckhoven en Pirjo de Winkel (Patisserie Robèrt) erachter dat er synergie zit in de beoogde kwaliteit en de originaliteit van de producten van beide bedrijven. Daarnaast heeft handgemaakt brood al de distributie georganiseerd.

Robèrt van Beckhoven: ‘Onze kracht zit in het maken van prachtige en overheerlijke producten, niet in de distributie. De kwaliteit van Handgemaaktbrood en van Patisserie Robèrt sluiten naadloos aan. Ik vind deze samenwerking op het vlak van verkoop en logistiek een hele waardevolle stap. Het is een extra kanaal voor mijn producten.’

Patrick Boon voegt daar aan toe: ‘Ik merk bij mijn klanten dat zij graag een one-stop shop willen als het gaat om hoge kwaliteits (bake-off) producten voor in hun bakkerij. Als deze negen producten goed scoren, gaan we misschien nog wel uitbreiden met meer producten.’

In de webshop van Handgemaaktbrood zullen vanaf 1 maart 2014 negen van de meest verkochte producten van Patisserie Robèrt aangeboden worden. Handgemaaktbrood levert een groot assortiment 100% natuurlijke broden aan meer dan 100 trendy locaties en bakkerijen in Nederland.

Webshop: www.handgemaaktbrood.nl
Patisserie Robèrt: www.bijrobert.nl

Reageer op dit artikel