nieuws

Drie bakkers genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar

Nieuws

Drie bakkers genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar

Bakkerij Pijpers in Venlo, Bakkertje Deeg in Heusden en de Hema Bakkerij Almere Decentraal zijn genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2014 Bakkerij.

Ook dit jaar organiseert Kenwerk de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij. Op maandag 17 maart lichten de genomineerden hun opleidingsvisie toe aan de commissie. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de MBO kampioenendag in Wageningen op woensdag 23 april 2014.

Erkende leerbedrijven voor de sector bakkerij konden voorgedragen worden of zichzelf kandidaat stellen voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2014. Uit alle inzendingen zijn zeven leerbedrijven geselecteerd waar een zogeheten audit is uitgevoerd. Tijdens de audit zijn de bedrijven op een aantal criteria beoordeeld: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Elk geaudit leerbedrijf ontvangt over de beoordeelde criteria een rapportage.

Reageer op dit artikel