nieuws

Dauphine partner in Leukste Bakker

Nieuws

Dauphine partner in Leukste Bakker
Bakkerswinkel De Diamanten Ring uit Delft is uitgeroepen tot de Leukste Bakker van Nederland. Foto Roel Dijkstra

Bakkerij-toeleverancier Dauphine is officieel partner geworden van de Verkiezing van de Leukste Bakker. ‘Wij vinden de verkiezing een geweldig initiatief dat veel positiviteit uitstraalt en voor iedere bakker van waarde is. Dat sluit aan op de werkwijze van Dauphine’, aldus accountmanager Sebastiaan Theloosen.

Voor de tweede editie van de Verkiezing van de Leukste Bakker is veel animo. Tot en met 6 maart 2014 strijden de finalisten om de provinciale en de landelijke titel. Alle winnaars worden vervolgens op 23 maart 2014 gehuldigd tijdens de vakbeurs Bakkersvak in Rosmalen. Daar wordt de landelijke winnaar bekendgemaakt en wordt ook de cheque overhandigd aan Bakers Against Cancer, het goede doel waarvoor via de verkiezing geld wordt ingezameld.

 

Gratis

Marcel Demper van de organisatie van de verkiezing is blij met de komst van Dauphine. ‘Dauphine heeft veel overeenkomsten met de verkiezing. Beiden zijn er voor alle bakkers, kiezen voor een positieve insteek en bieden bakkers meerwaarde. Doordat partners zoals Dauphine het belang van de verkiezing inzien en een concrete bijdrage willen leveren, kunnen wij ook in de komende jaren de verkiezing organiseren. Daarbij staat voorop dat deelname aan de verkiezing voor alle bakkers gratis blijft. Tegelijkertijd hebben we veel ideeën van bakkers zelf gekregen om de verkiezing in de komende jaren nog leuker te maken. Dankzij de steun van partners als Dauphine kunnen we die verbeteringen gaan realiseren.’

Dauphine

Dauphine was al partner in de vakbeurs Bakkersvak, de Coöperatieve Vereniging Beko, Bakkers in Bedrijf en OndernemersUnited. Het bedrijf timmert flink aan de weg in Nederland.

Dauphine is een professioneel merk van La Lorraine Bakery Group. La Lorraine Bakery Group (LLBG) NV is een 100 procent Belgische familiale holding actief in de maalderij- en bakkerijsector. In België is La Lorraine Bakery Group NV marktleider in het segment van dagvers brood en patisserie. Op Europees vlak heeft La Lorraine Bakery Group NV zich als één van de marktleiders in bake-off-producten gepositioneerd.

Reageer op dit artikel