nieuws

Brood van Gisteren bij bakker Van der Grijn

Nieuws

Brood van Gisteren bij bakker Van der Grijn

Bakkerij Van der Grijn uit Groot-Ammers wil zoveel mogelijk voorkomen dat prima brood onverkocht uit de schappen verdwijnt en introduceert daarom het Brood van Gisteren.

Onder de noemer Brood van Gisteren vallen broden, krentenbollen, witte en bruine bollen die een dag eerder gebakken zijn. Ook koekjes en andere producten van een dag oud worden hierbij gepresenteerd op een apart schap. De artikelen worden verkocht voor een lagere prijs.

In een aantal winkels van Van der Grijn waren de afgeprijsde artikelen al verkrijgbaar. Vanaf dinsdag 4 februari is dit in alle Van der Grijn-winkels het geval. Het brood is maximaal één dag oud, daarom is er op maandag geen Brood van Gisteren. Bakker Jongerius verkocht vanaf 2010 ook al brood van gisteren en heeft in 2012 zijn derde ‘oud brood winkel’ geopend.

Reageer op dit artikel