nieuws

Bakker Bart verrast stelletjes met ontbijt op bed

Nieuws

Bakker Bart verrast stelletjes met ontbijt op bed

Valentijnsliefde is…, samen genieten van ontbijt op bed, aldus Bakker Bart. Op Valentijnsdag zorgde de bakker daarom voor een ludieke actie. Liefdesstelletjes konden op een reusachtig rijdend bed een rondrit door de binnenstad van Amsterdam maken terwijl zij genoten van een heerlijk ontbijt. De rondrit begon in alle vroegte op de Dam.

Bakker Bart had speciaal voor het Valentijnsbed een Valentijnsontbijt samengesteld. ‘Romantisch dineren op Valentijnsdag deden we altijd al. Maar waarom zou je de dag ook niet meteen romantisch beginnen met een Valentijnsontbijt?’, vroeg Bakker Bart zich af. Op zijn Facebookpagina vroeg Bakker Bart zijn fans of zij zo’n liefdevolle start van de dag ook zagen zitten. Fans reageerden massaal. ‘We willen graag verrast worden. En het liefst met een ontbijtje op bed’, geeft een woordvoerder van de bakkerijketen aan. ‘En dat kregen ze, op het bed in Amsterdam.’

Reageer op dit artikel