nieuws

Bakery Nexus organiseert Masterclasses

Nieuws

Bakery Nexus organiseert Masterclasses

Bakery Nexus organiseert dit jaar een viertal inspirerende masterclasses voor de ambachtelijke bakkerijbranche. Tijdens deze vier masterclasses worden ondernemers op een interactieve en informele manier meegenomen langs verschillende thema’s.

In de eerste masterclass, die plaatsvindt op 17 maart bij het NBC in Wageningen, staat de persoonlijkheid en identiteit van de ondernemer centraal. Twee inspirerende sprekers (Arend Kisteman van de Stadsbakker in Zwolle en Robbert de Jong van Looije- Honingtomaten) vertellen over hun identiteit en keuzes als ondernemer.


De tweede masterclass staat onder leiding van François Brandt en vindt plaats bij het Bakery Institute in Zaandam. François geeft een demonstratie en proeverij waarbij het maken van onderscheidende bakkerijproducten centraal staat. Ook krijgen de deelnemers de mogelijkheid zelf producten mee te nemen die vervolgens worden besproken.

De derde masterclass gaat over communicatie & marketing en hoe je je product nu het best kunt presenteren. Hiervoor worden de ins en outs uit de retailwereld nader bekeken. Voor communicatie buiten de winkel is er speciale aandacht. Deze sessie zal gehouden worden in het innovatiecentrum van Dobla in Heerhugowaard.


Tijdens de laatste masterclass, krijgen alle leerdoelen uit de vorige masterclasses een aanknopingspunt naar de praktijk. Bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk gaan de deelnemers met elkaar en een ervaren cursusleider aan de slag om de inspiratie uit de voorgaande drie masterclasses om te zetten in de dagelijkse praktijk. Hier is ook ruim aandacht voor het betrekken en motiveren van personeel bij het doorvoeren van veranderingen.


Interesse?

De vier masterclasses vinden plaats in de middag op 17 maart, 24 juni, 8 september en 3 november. Per masterclass is er plaats voor maximaal 20 deelnemers. Vol = vol! De kosten bedragen € 59,- per masterclass, maar bij inschrijving voor alle vier, komt het totaal op € 200,-. Bij elke masterclass zijn leden van Bakery Nexus aanwezig voor verdere verdieping en begeleiding, aansluitend op het onderwerp waar de masterclass over gaat. Inschrijven kan tot 10 maart door een e-mail te sturen naar info@bakerynexus.nl. Meer informatie op de website van Bakery Nexus

Reageer op dit artikel