nieuws

Vicky Littlejohn en Hidde de Brabander presenteren Bake my Day

Nieuws

Vicky Littlejohn en Hidde de Brabander presenteren Bake my Day

Vicky Littlejohn, directeur van Bakery Insitute en Hidde de Brabander, eigenaar van Dreams of Magnolia presenteren en jureren in het tv-programma Bake my Day.

Over een goede week starten de opnames van een nieuw culinair programma op NET5, waar bakken centraal staat. Elke week gaan zes kandidaten met elkaar de strijd aan, waarna een finaleweek  volgt. De uitzendingen staan gepland vanaf begin april.


Voor Bake my day, het nieuwe bakprogramma van Net5, was de producent op zoek naar 2 juryleden die de kandidaten gaan beoordelen.  Littlejohn en De Brabander krijgen een prominente rol in het programma. Bake my Day wordt vanaf 7 april dagelijks rond 20 uur uitgezonden op Net5.

Reageer op dit artikel