nieuws

Van Maanen neemt Brood & Banket Service over

Nieuws

Van Maanen neemt Brood & Banket Service over
Johan (links) en Henk Jan Van Maanen voor het hoofdkantoor in Katwijk.

Brood & Banket Service uit Ouderkerk aan de Amstel wordt per direct overgenomen door Bakery Service Holland BV, een volle dochteronderneming van Meesterbakker van Maanen uit Katwijk.

Meesterbakker van Maanen uit Katwijk neemt het onlangs failliet verklaarde Brood & Banket Service BV uit Ouderkerk aan de Amstel over. Van Maanen is een ambachtsbakker met 54 eigen verkooppunten in het gebied tussen Amsterdam en Rotterdam.

Van Maanen ziet de overname als een aanvulling op de activiteiten, waarin ze kwaliteitsproducten vanuit het ambacht willen leveren aan de foodservicemarkt. BBS kan onder de vleugels van Van Maanen gebruik maken van een kwaliteitsimpuls en betere positionering. Van Maanen heeft op haar beurt profijt van de bij BBS aanwezige kennis op distributiegebied.

Door deze overname zal de dienstverlening aan de klanten van BBS gecontinueerd blijven en een groot deel van de werkgelegenheid behouden blijven. De productielocaties in Ouderkerk a/d Amstel en in Amsterdam Sloterdijk blijven in stand. De familie van der Breggen blijft actief betrokken.

Reageer op dit artikel