nieuws

Unicorn breidt uit in Weert

Nieuws

Unicorn breidt uit in Weert

Unicorn Grain Specialties, internationale producent van natuurlijke functionele ingrediënten voor Feed, Food en Industrie, investeert in uitbreiding en vernieuwing van de productie te Weert.

Unicorn wil meer dan €2 miljoen investeren in haar processen om de capaciteit van de onderneming te vergroten. Door de aanhoudende klantvraag en groei gaat Unicorn investeren in een aantal grote projecten. Naast de aanhoudende vraag naar specifieke natuurlijke functionele ingrediënten neemt het eisenpakket van klanten toe. Om aan de hoogste kwaliteitseisen en stijgende vraag te voldoen breidt Unicorn uit met de silocapaciteit en installeert aanvullende procestechnologieën binnen het bedrijf. Daarnaast zal de procesautomatisering van de meest moderne hardware en software worden voorzien.

 

Brood

Unicorn lanceerde eind 2012 twee nieuwe concepten op basis van natuurlijke ingrediënten voor de snack en brood ingrediënten industrie. Beide concepten hebben een enorme vlucht gekregen. Daarnaast ontwikkelt de vraag naar speciale grondstoffen en ingrediënten richting de diervoerdermarkt zich met een gelijke trend. Door deze groei zijn extra investeringen noodzakelijk aldus Pieter Spanjers (algemeen directeur Unicorn). Unicorn verhoogt haar investeringsniveau. In 2012 en 2013 heeft Unicorn geïnvesteerd in een nieuwe volautomatische verpakkingslijn en is de organisatie uitgebreid.

Reageer op dit artikel