nieuws

Topchef Kobe Desramaults opent bakkerij in Gent

Nieuws

Topchef Kobe Desramaults opent bakkerij in Gent

De bekende topchef Kobe Desramaults opent een bakkerij in Gent, waar hij ook restaurant De Vitrine al runt.

Inwoners van het Belgische Gent hebben binnenkort een nieuw adres voor vers brood, koffiekoeken, pistolets, broodjes en een drankje. Na De Vitrine opent Kobe Desramaults nu ook een ambachtelijke bakkerij in de Hofstraat, vlakbij het Gentse centrum.

De chef van sterrenrestaurant In De Wulf (in Dranouter) speelde al een tijdje met het idee om een bakkerszaak te openen.

Alleen een locatie ontbrak nog. Het wordt een bakkerij met een zichtbare houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. Veel producten zijn van eigen makelij.

Reageer op dit artikel