nieuws

Ook brood bij Van Beckhoven

Nieuws

Ook brood bij Van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven verhuist in de tweede helft van dit jaar met zijn bedrijf de oude fabrieken van de Koninklijke Verenigde Leder in Oisterwijk.

Met ruim 1000 meter krijgen alle aspecten van het bedrijf hun plek. Een winkel voor de verkoop aan particulieren, een grote workshopruimte om niet meer alleen in de weekenden te hoeven lesgeven. En naast de patisserie komt er nu ook een broodbakkerij, ‘om de diepste passie voor het vak van Robèrt gestalte te geven. Geen ‘gewoon brood’, maar volgens oude technieken: brood dat de tijd krijgt met desem en granen zoveel mogelijk uit de buurt’, aldus het persbericht.

‘Als je het ambacht zo centrale plaats heeft, is het natuurlijk het mooiste als het ook echt gezien kan worden. Daarom komt er langs de beide bakkerijen een lange gang met een glazenwand zodat bezoekers kunnen zien hoe er gewerkt wordt in. Wij hebben immers niets te verbergen en laten graag zien hoe je met alleen eerlijke en natuurlijke ingrediënten de aller lekkerste en mooiste producten kunt maken!’, aldus Van Beckhoven.

Dit betekent concreet dat Robèrt van Beckhoven vanaf aankomende herfst brood kan leveren en ook overdag (doordeweeks) trainingen en workshops kan verzorgen.  Voor de consument betekent dit dat Robèrt na 10 jaar weer terug is in Oisterwijk met een winkel.

Reageer op dit artikel