nieuws

Martijn Verkerk secretaris Nederlands BoulangerieTeam

Nieuws

Martijn Verkerk secretaris Nederlands BoulangerieTeam

Martijn Verkerk is de nieuwe secretaris van het Nederlands BoulangerieTeam. Hij volgt Germa Oudendorp op.

Samen met Hans Som en Ivo van Dijkhuizen vormt Martijn Verkerk nu het bestuur van het Nederlands BoulangerieTeam, een vereniging van en voor de Nederlandse ambachtelijke broodbakkerij. Zij wil de ambachtelijke broodbakkerij in de breedste zin van het woord vertegenwoordigen in de branche. De afgelopen jaren heeft het team een aantal podiumplaatsen behaald, waaronder de eerste plaats op het EK in Amsterdam. De eerstvolgende keer dat het BoulangerieTeam in actie komt, is tijdens het Bakkersvak in Rosmalen.
Het secretariaat van het BoulangerieTeam wordt ondergebracht bij de NBOV, waar Martijn Verkerk, geen onbekende in de bakkerijbranche, werkt als communicatieadviseur. In die hoedanigheid is hij onder andere betrokken bij de coördinatie en organisatie van verschillende jeugdvakwedstrijden.

Reageer op dit artikel