nieuws

Le Pain Quotidien ook in Stadshart Amstelveen

Nieuws

Le Pain Quotidien ook in Stadshart Amstelveen

Le Pain Quotidien opent zijn vijfde vestiging in Nederland in het Stadshart Amstelveen. Het is de eerste vestiging in een winkelcentrum.

Le Pain Quotidien’s specialiteit zijn rustieke broden die op ambachtelijke wijze, met de hand, worden bereid. De broden en viennoiserie zijn biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen en ook in het restaurant wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische ingrediënten. In het interieur wordt gewerkt met gebruikt hout en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.

Hubert Nieuwendijk (Managing Partner Le Pain Quotidien): ‘Le Pain Quotidien zet met haar vestiging in Stadshart Amstelveen een volgende stap in de uitbreiding van het aantal vestigingen in Nederland. De keuze voor Stadshart Amstelveen, in 2013 uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland, is voor ons logisch. Het is een stijlvol winkelcentrum waar kwaliteit en service centraal staan. Kenmerken die ook op ons van toepassing zijn. Bovendien verwachten we dat het publiek van het Stadshart zowel onze bakkerij als ons restaurant weet te waarderen.’

Reageer op dit artikel