nieuws

Kennisuitwisseling over bedrijfsoverdracht

Nieuws

Kennisuitwisseling over bedrijfsoverdracht

Over de aan- en verkoop van een bakkersbedrijf wordt op 12 februari a.s. in het Bakery Institute in Zaandam een bijeenkomst georganiseerd.

Er zijn dan presentaties over het verloop van het verkoopproces, waardebepaling van de onderneming, problematiek bij opvolging binnen de familie en inkomen na staking.

Deze middag wordt georganiseerd door Resultsplus , Promissie Bedrijfsoverdracht en ondernemersadvies, Tenba-bakkerij taxatie en advies, Eikelenboom en Plucker Adviesgroep. Zij hebben het plan om op termijn een ‘Portal aan- en verkoop bakkersbedrijven’ op te zetten.

Voor de studiedag is plaats voor maximaal 20 bedrijven (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). De deelnemers rouleren gedurende de middag over de verschillende presentaties. Bij elke presentatie zijn dus maar een beperkt aantal mensen aanwezig zodat er ruimte is voor het stellen van vragen die op de eigen situatie betrekking hebben. U kunt zich opgeven via de website:  www.bakkerij-event.nl.

Reageer op dit artikel