nieuws

Jenny van der Putten wederom beste Echte Bakker

Nieuws

Jenny van der Putten wederom beste Echte Bakker
Jenny van der Putten wint wederom de Gouden Schieter.

Jenny van der Putten, De Echte Bakker in Mierlo, is de Beste Echte Bakker van 2014 geworden. Dit is de vierde keer dat de bakkerij deze prijs wint. De tweede plaats is voor Thijs Koolen uit Ell en Derix uit Horst eindigt wederom als derde.

De Gouden Schieters van het Echte Bakkersgilde zijn dinsdag 14 januari uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Wageningen. Deze prijzen zijn beschikbaar voor de overall winnaar (Beste Echte Bakker) en voor de winnaars in de categorieën Beste Kwaliteit en Beste Winkel.

Gouden Schieters

Jenny Van der Putten weet wederom als Beste Echte Bakker uit de bus te komen met een 7,89. De bakkerij in Mierlo won deze prijs al eerder in 2010, 2011 en 2012. Vorig jaar werden ze tweede. De zilveren schieter is voor Thijs Koolen uit Ell (vorig jaar op 4) en Derix uit Horst prolongeert zijn derde plek en ging met de bronzen schieter naar huis.

Beste kwaliteit

Ook in de categorie Kwaliteit sleept Jenny van der Putten de hoofdprijs in de wacht. Thijs Koolen eindigt in deze ranglijst ook als tweede en Derix uit Horst sluit de top drie.

Beste winkel

Vier winkels behaalden de 100% score in de beoordeling en werden onaangekondigd opnieuw bezocht door een mysteryshopper. Kleibakker in Tubbergen blijkt uiteindelijk de beste en ontvangt de Gouden Schieter. De tweede plaats wordt gedeeld door Bram in Wehl, Sieben in Coevorden  en Wouda in Hengelo-winkelcentrum Hasselo.

Eervolle vermelding Chris Scholtens

Gildemeester Chris Scholtens kreeg tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst een bijzondere eervolle Gouden Schieter voor zijn verdiensten op het gebied van de kwaliteitsverbetering van de Echte Bakkers in Nederland. Hij ontving de bokaal uit handen van Van der Steen, kampioen van vorig jaar.

Bekijk hier de video over de vier winkels met de beste winkelbeoordeling.

Reageer op dit artikel