nieuws

Instore geldautomaat in Bakkerij Trappenburg

Nieuws

Instore geldautomaat in Bakkerij Trappenburg
Alle aspecten van het ondernemerschap komen aan bod, van financiën tot logistiek en personeelsbeleid. Foto: VMN

Binnenkort krijgt Noordeloos een instore geldautomaat van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost. Locatie: de plaatselijke bakkerij.

In overleg met de dorpsraad vond de Rabobank een alternatieve locatie nadat de bank er met de dorpswinkel niet uit kwam. In de winkel van bakkerij Trappenburg zal de instore geldautomaat  op 10 april in gebruik worden genomen. Walther Buijs, directeur Particulieren van de bank in het plaatselijke Kontakt : ‘Het dorpsberaad heeft twee alternatieve locaties aangedragen: de bakkerij en Nol Bikker Motoren. In overleg met het dorpsberaad hebben we de keuze gemaakt voor Bakkerij Trappenburg.’

Reageer op dit artikel