nieuws

Bakkersvak groeit door

Nieuws

Bakkersvak groeit door

Vakbeurs Bakkersvak blijft groeien. Voor de derde editie op 23 en 24 maart 2014 wordt de beursvloer uitgebreid met de bovenring van Autotron Rosmalen.

Steeds meer ondernemers willen deelnemen aan Bakkersvak, de beurs die in 2011 voor het eerst werd gehouden en jaarlijks terugkeert (in 2015 op 8 en 9 maart – red.).  Aan de wens vanuit de bezoekers naar meer grondstoffenleveranciers wordt gehoor gegeven. Het Boulangerie Team en Patisserie Team vrolijken 23 en 24 maart 2014 de beursvloer op met hun aanwezigheid. De boulangers leggen de klemtoon op de waarde van eenvoud in de producten. Er worden korte workshops gegeven over ambachtelijk brood, viennoiserie en sierstukken die gemaakt zijn van brood.

Toegangsbewijs

Het is mogelijk een gratis toegangsbewijs aan te vragen  voor de vakbeurs Bakkersvak in het Autotron Rosmalen. Wanneer men zich nu aanmeldt, bestaat er tevens kans op kaarten voor Safaripark Beekse Bergen. Voor meer informatie kijk op www.easyFairs.com/Bakkersvak-NL De beurs is beide dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur.  Voor meer informatie over deelnemen aan Bakkersvak kan contact worden opgenomen met Lieke van Laarhoven: +31 (0) 162 480 258 / lieke.van.laarhoven@easyFairs.com. Volg Bakkersvak op Twitter of wordt lid van de LinkedIn Group om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen.

 


Een voorbeschouwing op Bakkersvak in de komende editie van Bakkerswereld.

Reageer op dit artikel