nieuws

Bakkerij BetterBagels maakt ‘Lekkerste Broodje van Leiden

Nieuws

Bakkerij BetterBagels maakt ‘Lekkerste Broodje van Leiden

BetterBagels verkoopt het lekkerste broodje van Leiden. De ambachtelijke bagelbakkerij ontving afgelopen week de award uit handen van centrummanager Erwin Roodhart. Het is de tweede keer dat de award in Leiden wordt uitgereikt.

Uiteindelijk kwam BetterBagels (Lange Mare) als winnaar uit de bus, na een tweede plaats vorig jaar. De bagels scoorden goed op smaak en versheid. BetterBagels-eigenaar Frank Zweerus: ‘We zijn vereerd, want de concurrentie was dit jaar sterk. Wij beschouwen deze prijs dan ook als een kroon op twee jaar hard werken aan een concept dat niet alleen uniek is in Leiden, maar ook uniek in Nederland.’

De verkiezing van ‘Het Lekkerste Broodje van Leiden’ is een initiatief van de Leidse communicatiebureaus MediaAdvice en Van Enk Communicatie. Zij zijn hiermee in 2012 gestart. Doel is om lekkere lunchadressen van Leiden onder de aandacht te brengen.

Reageer op dit artikel