nieuws

Kansen op doorstart bij Bos

Nieuws

Kansen op doorstart bij Bos

Volgens curator Henk Pasman zijn er bij de failliet verklaarde Bakkerij Bos kansen op een doorstart. Maar zeker is dat nog niet.

Wel blijven voorlopig de twee bakkerijen (Maarsbergen en Ede) en de zeven winkels (Ede, Veenendaal, Heelsum en Oosterbeek) open.
De betaling van de lonen geschiedt door het UWV. De exploitatie van bakkerijen en winkels wordt de komende weken voortgezet. De curator denkt vijf tot zes weken daarvoor nodig te hebben. Dan wordt duidelijk of er een doorstart plaatsvindt of toch tot liquidatie moet worden overgegaan. Curator Pasman is voorzichtig optimistisch. Er hebben zich al belangstellenden gemeld na de publicaties van eind vorige week. Hij wil graag dat één partij zich meldt voor een doorstart, maar het kan ook met meerdere partijen. De curator gaat zelf ook bedrijven benaderen waarmee hij van doen kreeg bij een faillissement, enige jaren geleden, van een Utrechtse bakkerij met twintig winkels.

Reageer op dit artikel