nieuws

Bakkerij-adviseur Koos Klein naar Bouwer & Officier

Nieuws

Bakkerij-adviseur Koos Klein naar Bouwer & Officier

Koos Klein werkt per 1 oktober voor Bouwer & Officier Accountants in Hazerswoude. Klein is jaren werkzaam geweest bij het Productschap Akkerbouw in de Werkgroep Voor de Bakker.

De activiteiten van de Bedrijfs- en Productschappen worden stopgezet en dat betekent dat de meelheffingen verdwijnen. De activiteiten van De werkgroep Voor De Bakker worden uit deze heffingen betaald. Bouwer & Officier is al meer dan 50 jaar werkzaam als accountantskantoor ‘voor de bakker’. ‘Met het in dienst treden van Koos zal de begeleiding van startende ondernemers alsmede bedrijfseconomische ondersteuning voor de bakkerijbranche gewaarborgd blijven’, meldt Bouwer in een persbericht. Koos Klein blijft bereikbaar op telefoonnummer 06-20364698 en kklein@bouwer-officier.nl

Reageer op dit artikel