nieuws

Jonker neemt Bakkerij Beers over

Nieuws

Echte bakker Wil Beers uit Schagen houdt na ruim 35 jaar op te bestaan. Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk neemt de beide filialen van Beers over.

Jonker neemt Bakkerij Beers over

Jonker neemt de filialen in winkelcentrum Makado en aan de Gedempte Gracht over, meldt het Noordhollands Dagblad. Het voltallige winkelpersoneel kan mee naar Jonker, maar de vier productiemedewerkers (waarvan drie in vaste dienst) raken hun baan kwijt. Koen Beers en Ronald Kool namen de zaak in 2002 over van Wil Beers.

Pijnlijk

Beers had het liever anders gezien, maar stelt geen andere oplossing te zien: ‘Bizar dat we mensen de deur moeten wijzen, dat doet veel pijn. Maar ons klantenbestand nam af, als gevolg van de economische situatie en de concurrentie.’

Beide vestigingen van Beers blijven open, maar gaan per 1 augustus Bakkerij Jonker heten.

Reageer op dit artikel