nieuws

Eerste uitzending Heel Holland Bakt redelijk goed bekeken

Nieuws

De eerste uitzending van het nieuwe Omroep Max-programma Heel Holland Bakt is afgelopen woensdag van start gegaan. Er keken 812.000 mensen naar deze eerste aflevering van de show die is gebaseerd op de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off.

Eerste uitzending Heel Holland Bakt redelijk goed bekeken

Het kijkcijferaantal van 812.000 is redelijk goed te noemen, het programma behaald de zevende plek van meest bekeken programma’s, schrijft Zapnet. Op dat tijdstip keken er enkel meer kijkers naar Van der Vorst ziet Sterren (901.000). MAX-directeur Jan Slagter had gehoopt op een miljoen kijkers voor de bakshow, maar in de zomerperiode zijn die cijfers lastig te voorspellen.

Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt wordt Nederlands meest getalenteerde thuisbakker gezocht. In acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op. De presentatie is in handen van Martine Bijl. De jury bestaat uit meesterpatissier Robèrt van Beckhoven en culinair journalist Janny van der Heijden.

Heel Holland Bakt is nog 7 weken te zien op Nederland 1, om 20.30 uur.

Reageer op dit artikel