nieuws

Volop inspiratie bij voorjaarsbijeenkomst Echte Bakkersgilde

Nieuws

Het Echte Bakkersgilde hield afgelopen woensdag de voorjaarsbijeenkomst voor de Echte Bakkers bij Everbake in Biddinghuizen. Het Gilde presenteerde de plannen voor de komende periode en inspireerde de bakkers met diverse workshops.

Volop inspiratie bij voorjaarsbijeenkomst Echte Bakkersgilde

In een grote tent op het terrein van Everbake was voor de gelegenheid een grote tent geplaatst. Geert Caniels opende de dag, daarna kwam Sally Peereboom (Marketing Coördinator) aan het woord. Zij gaf de bakkers een overzicht van de thema’s en acties die op de planning staan.

Kansen

Cor Molenaar, schrijver van het boek ‘Red de winkel’, gaf een presentatie over de kracht van het ambacht. Hij benadrukte de kansen voor de ambachtelijke bakker, die vooral liggen op het gebied van authenticiteit en specialiteit. ’s Middags waren er diverse workshops georganiseerd, over het verleiden van de consument en het generen van meerverkoop. Ook verzorgde Puratos een demonstratie waarbij het maken van onderscheidende producten voorop stond.

Reageer op dit artikel