nieuws

TenBa organiseert inspiratietour

Nieuws

TenBa houdt op 11 juni een Inspiratie Tour met bakkerij-ondernemers. Tijdens de tour worden twee bakkerijen bezocht om hun indeling, visie, bouwmethodiek, bakkerijtechniek en productieproces te bekijken. Deze bakkerijen zijn door TenBa gerealiseerd.

TenBa organiseert inspiratietour

De bakkerijen die bezocht worden zijn Bakkerij Broekmans in Panningen (Limburg) en Mariën Bakkerijproducten in Balen (België). Bakkerij Broekmans (3500m2) is sinds de zomer van 2011 operationeel. De bouw, inrichting, routing en lay-out is typerend voor Duitse bakkerijen. Mariën Bakkerijproducten (5000m2) is een grote ambachtelijke bakkerij op bijna industriële schaal en is in oktober 2012 in gebruik genomen. Hier is veel aan energiemanagement gedaan.

Startpunt Eindhoven
De tour begint op het Centraal Station in Eindhoven. De bus vertrekt om 9.30 uur naar Panningen. De lunch wordt aangeboden door TenBa. Rond 17.00 uur verwacht de organisatie terug te zijn in Eindhoven. De Inspiratie Tour is gratis. Er zijn al persoonlijke uitnodigingen verstuurd naar een aantal ondernemers, maar er zijn nog wat plekken vrij.

Het aanmeldformulier is te downloaden op www.tenba-bv.nl.

Reageer op dit artikel