nieuws

Multivlaai wint slagroomtaartentest

Nieuws

De slagroomtaart van Multivlaai scoort het beste in de slagroomtaartentest van de Consumentenbond. Het is echter de taart van supermarktketen C1000 die er met de titels ‘Beste Koop’ en ‘Beste uit de Test’ vandoor gaat.

Multivlaai wint slagroomtaartentest
Foto: C1000

De jury was lovend over de slagroomtaart van C1000: ‘Lekker vers fruit, heerlijke cake en de beste slagroom van alle dertien geteste slagroomtaarten’, aldus het commentaar in de Consumentengids van mei, schrijft Out of Home Shops. Dankzij de prijs van de taart (15 euro) en de kwaliteit, wint de taart de titels ‘Beste Koop’ en ‘Beste uit de test’.

De slagroomtaart van Multivlaai (27 euro) staat boven die van de C1000. De taarten van Bakker Bart en Meesterbakker eindigen op plaats drie en vier. In de test zijn ook vier diepvriestaarten meegenomen, waarbij de hoogste notering is voor Maitre Paul met een zesde plaats en een rapportcijfer van 7,7.

Reageer op dit artikel