nieuws

IFS hoogste niveau voor De Bakker Patisserie

Nieuws

De Bakker Patisserie in ’s-Hertogenbosch is geslaagd voor IFS op het hoogste niveau. Eigenaar Martin van Dijk is verguld met het resultaat van hard en zorgvuldig werken.

IFS hoogste niveau voor De Bakker Patisserie

De Bakker Patisserie levert  in Nederland de populaire petit fours via de bakkerijgroothandel aan bakker-collega’s. Patisserie Unique levert deze petit fours aan het foodservice kanaal. Directeur van De Bakker Patisserie, Huib van Leeuwen, ziet kansen voor groei in het buitenland. ‘Het IFS certificaat was een must om de buitenlandse markten te betreden. Dat we het hoogste niveau gehaald hebben geeft aan dat we er serieus mee bezig zijn.’

De International Food Standard (IFS) is door Duitse en Franse retailers opgesteld en is de tegenhanger van de Engelse BRC Standaard.

Reageer op dit artikel