nieuws

C1000 start actie oerbrood

Nieuws

C1000 vraagt zijn klanten een nieuwe smaak Oerbrood te bedenken.

C1000 start actie oerbrood

Vanaf maandag 27 mei tot en met zondag 14 juli kunnen klanten een door hen zelf bedachte smaak inzenden via Oerbrood.nl. De jury kiest uit de top 25 van broden waar het meest op gestemd is door het publiek, drie broden die de bakkers gaan ontwikkelen. Deze genomineerde smaken worden tijdens proeverijen in vijftig C1000-winkels en op diverse evenementen ter beoordeling aangeboden. De klant proeft en kiest zijn of haar favoriet door ter plekke een stem uit te brengen.

De winnende smaak wordt begin oktober drie maanden opgenomen in het assortiment en zal bij alle C1000-winkels verkrijgbaar zijn. Daarnaast krijgt de winnaar een reis naar Yellow Stone Park in de Verenigde Staten voor twee personen. De nummers 2 en 3 mogen één minuut gratis winkelen bij hun C1000-winkel in de buurt.

Reageer op dit artikel