nieuws

Bakker met Ster in Koffietijd

Nieuws

Een aantal bakkers die zaterdag 25 mei in de prijzen vallen bij de uitreiking van Bakker met Ster, mogen in de week van 27 tot en met 31 mei aanschuiven bij RTL4-programma Koffietijd.

Bakker met Ster in Koffietijd

De uitreiking van Bakker met Ster vindt zaterdagavond 25 mei plaats, om 20.45 uur. Deelnemende bakkers, banketbakkers en patissiers krijgen dan te horen of ze één, twee of drie sterren hebben behaald. De bekendmaking vindt plaats in het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, in een uitverkochte zaal met 400 gevulde stoelen. De winnaars ontvangen hun prijs uit handen van Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull.

Bakker met Ster zal bovendien onderdeel zijn van RTL4-programma Koffietijd in de week van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei. Het programma wordt dagelijks live uitgezonden tussen 10.00 en 11.00 uur. Een aantal winnaars mag aanschuiven in het programma en er zullen opnames gemaakt worden in de bakkerijen.

Beelden van de bekendmaking van Bakker met Ster zijn vanaf zaterdagavond 21.00 uur te zien op de website van Bakkerswereld.

Reageer op dit artikel