nieuws

Veel belangstelling open dag Nollen

Nieuws

Een open dag van ambachtelijke bakkerij Nolen heeft afgelopen zondag veel bezoekers getrokken. Eigenaar Vincent Nollen wilde zijn nieuwe ambachtelijke bakkerij graag laten zien aan zijn klanten, veel belangstellenden kwamen dan ook uit de directe regio.

Veel belangstelling open dag Nollen

Belangstellenden werden op een gastvrije wijze ontvangen en kregen een rondleiding door de grote bakkerij. Bij binnenkomst zorgde Meneba voor een belegd broodje. Leerlingen van het Graafschap College uit Doetinchem verzorgde onder leiding van Richard Jansen een marsepeindemonstratie en de broodbakkers Hans Som en Kees Goos lieten ondermeer de resultaten van het werken met desem zien.

Bakkerij Nollen bakt sinds 1921 brood en banket. Vincent Nollen is de derde generatie van het familiebedrijf. Vader Theo (inmiddels 82 jaar) bezorgt nog dagelijks brood,moeder Miny is nog actief in de winkel in Hengevelde. Nollen heeft ook winkels in Goor, Enter, Hengelo, Lochem en Borculo. Verder levert Nollen brood en banket aan een reeks van afnemers. Ondanks de groei van de bakkerij staat het traditionele warme bakkersambacht centraal.
Binnenkort een reportage in Bakkerswereld over Bakkerij Nollen

Reageer op dit artikel