nieuws

’t Broodhuys wint Rabobank WFO Startersprijs

Nieuws

De Rabobank WFO (Westfriesland-Oost) Startersprijs is woensdag 3 april uitgereikt aan Peter van der Werf en Mike Boelhouwers van ’t Broodhuys. Het bedrijf heeft vestigingen in Enkhuizen en Hoogkarspel.

’t Broodhuys wint Rabobank WFO Startersprijs

Tijdens de avond presenteerden vier startende ondernemers hun bedrijf. Het aanwezige publiek mocht kiezen uit de vier kwartaalwinnaars van 2012, meldt Westfriesland in Bedrijf. Na het tonen van een bedrijfsfilm en een kort gesprek met de ondernemers, mocht het publiek haar stem uitbrengen. ’t Broodhuys kreeg de meeste stemmen en werd benoemd als Starter van het Jaar 2012.

Overstap

Van der Werf en Boelhouwers namen vol trots de prijzen in ontvangst, een bijdrage in het bedrijfspensioen van €2000. De starters maakten vanuit loondienst de stap naar het ondernemerschap. De passie voor het ambachtelijke bakproduct moest blijven bestaan. ‘Altijd blijven meedenken, ook met andere ondernemers. Door te kijken bij andere ondernemers hebben wij onze afzetmarkt en omzet zien groeien,’ aldus Van der Werf.

Bedrijfsvideo

Voor de verkiezing van de Starter van het jaar 2012 van Rabobank Westfriesland-Oost is door Grapefruit Moon Creative Concepts een bedrijfsfilm gemaakt.

Reageer op dit artikel