nieuws

Steensma Friese Onderneming van het Jaar 2013

Nieuws

Grondstoffenproductent Steensma B.V. is tijdens een live uitzending op Omrop Fryslân gekozen tot Friese Onderneming van het jaar 2013. Jury bewondert innovatie en groeikracht van de onderneming in de veranderende marktomstandigheden.

Steensma Friese Onderneming van het Jaar 2013

Ieder jaar reikt de ‘Stichting Verkiezing Friese Onderneming’ deze prijs uit om excellent ondernemerschap op het gebied van creativiteit, innovatiekracht en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering te stimuleren en te waarderen.

De jury was onder de indruk van het lef, de professionaliteit, innovatiekracht en de uitzonderlijke groei van de organisatie, ondanks de moeilijke marktomstandigheden. Het durven investeren in compleet nieuwe productielijnen voor bijvoorbeeld kleinverpakkingen rolfondant en marsepein is hier een treffend voorbeeld van.

Reageer op dit artikel