nieuws

Samenwerking Jongerius Bakker en PLUS Verheul

Nieuws

Samenwerking Jongerius Bakker en PLUS Verheul

PLUS Verheul in Benthuizen gaat het assortiment van Jongerius Bakker verkopen als exclusieve broodlijn. Beide ondernemers zijn blij met de aanstaande samenwerking en kijken uit naar een succesvolle toekomst. De samenwerking begint op dinsdag 9 april. PLUS Verheul blijft ook het ‘gewone’ PLUS brood verkopen.

Zowel PLUS Verheul als Jongerius Bakker hebben een sterke, historische band met het dorp Benthuizen. De focus van de bakker ligt echter in Zoetermeer. Daarom zocht Jongerius Bakker een vernieuwde manier om de consument in Benthuizen te blijven bedienen, zonder eigen verkooppunt. Door de samenwerking met PLUS Verheul is dit mogelijk geworden.

De bedrijven passen goed bij elkaar. Niet alleen hebben ze beide een lange historie als familiebedrijf, maar ze hebben ook allebei klantvriendelijkheid, kwaliteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan.

PLUS Verheul gaat ook het gebak van Jongerius Bakker verkopen.

Reageer op dit artikel