nieuws

Meesterbakker Roodenrijs Leerbedrijf van het Jaar

Nieuws

Meesterbakker Roodenrijs uit Rijswijk is woensdagavond 24 april uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij.

Meesterbakker Roodenrijs Leerbedrijf van het Jaar

Vorig jaar werd Arjan Roodenrijs met zijn team nog tweede. Na het doorvoeren van enkele verbeterpunten ging de prijs nu wel naar de Meesterbakker die een bakkerij met zeventien eigen winkels in de regio Westland-Haaglanden runt. De prijs werd uitgereikt door Gerrit Dijkstra van banketbakkerij De Korenbloem uit Sneek, de winnaar van vorig jaar. Hij ‘waarschuwde’ Arjan Roodenrijs alvast voor de publiciteit die de overwinning met zich meebrengt. Ook voorspelde hij een toestroom van jongeren die bij het winnende bedrijf stage willen lopen.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de MBO-Kampioenendag op de Vakschool Wageningen. De andere genomineerden leerbedrijven waren Bakkertje Deeg uit Heusden en Bakkerij Verba uit Brakel. Alle geauditeerde leerbedrijven ontvingen een juryrapport.


Lees meer over Leerbedrijf van het Jaar in een van de komende nummers van Bakkerswereld.

Reageer op dit artikel