nieuws

Compascumer slagerij en bakkerij werken samen

Nieuws

Bakkerij Drenth en slagerij Veenhoven in Emmer-Compascuum hebben de ambachtelijke handen ineen geslagen. Samen zetten ze een klantenbindende actie op poten.

Compascumer slagerij en bakkerij werken samen
De voor- en achterzijde van de gezamenlijke actiekaart.

De bewoners van Emmer-Compascuum hebben een flyer in de bus gekregen in de vorm van een stempelkaart. Aan de ene kant ziet de consument brood- en banketaanbiedingen staan van De Leukste Bakker van de gemeente Emmen, en aan de andere zijde een negental smakelijke aanbiedingen van Slagerij Veenhoven, De Zaak vol Smaak.

Tijdens de actie ontvangt de klant na inlevering van de spaarkaart gratis 2 droge metworsten van de slager. Bij de bakker levert de volle spaarkaart een gratis cake naar keuze (panettone- kruid- of chocolade cake) op.

‘De actie slaat aan. Een dergelijke samenwerking is kostenbesparend voor beide partners en voordelig voor onze klanten’, laat Klaas Veenhoven namens beide winkels weten.

Reageer op dit artikel