nieuws

WP Haton en Beko Bakkerij Techniek intensiveren samenwerking

Nieuws

WP Haton intensiveert de samenwerking met Beko Bakkerij Techniek. De verkoop van de WP Haton-machines en -ovens voor de ambachtelijke bakkerij in Nederland werd in 2007 al ondergebracht bij Beko Bakkerij Techniek. Die samenwerking is dermate succesvol, dat besloten is om de samenwerking te intensiveren en uit te breiden.

WP Haton en Beko Bakkerij Techniek intensiveren samenwerking

Beko Bakkerij Techniek heeft een landelijke dekking qua verkoop, accounting, projectering en service. De Beko vertegenwoordigers hebben bovendien een intensief contact met de bakker en zijn daarmee een belangrijke partner, zowel voor de bakkers van Nederland, alsook voor WP Haton.

Service

WP Haton zal in Nederland alleen nog op direct verzoek van de ambachtelijke klant acquireren.Met Beko Bakkerij Techniek worden bij WP Haton gezamenlijke acties gepland met demonstraties in de belevingsruimte en het uitproberen van nieuwe concepten/producten in de proefbakkerij BreadLab.

De klant kan kiezen of hij gebruik wil maken van het service- en supportpakket Blue Value of van de service die Beko Bakkerij Techniek aabiedt.

Beko Bakkerij Techniek en WP Haton zijn er van overtuigd, dat deze samenwerking voor eenieder (klant – aanbieder – producent) voordeel zal opleveren.

De verkoop van industriële producten is uitgesloten van de samenwerking. WP Haton’s key account manager dhr. Toin Sprenger blijft de rechtstreekse aanspreekpartner voor de Nederlandse industriële bakkerij.

Reageer op dit artikel