nieuws

Volgend jaar al derde editie BakkersVak

Nieuws

Tegen het einde van de tweede editie van BakkersVak heeft de directie van beursorganisator EasyFairs besloten om volgend jaar al een derde editie van deze beurs te organiseren. Die vindt plaats op 23 en 24 maart 2014.

Volgend jaar al derde editie BakkersVak
Archief Bakkerswereld

De tweede BakkersVak is, net zoals de eerste BakkersVak in 2011, een groot succes geworden. De standhouders waren uitermate tevreden over het aantal en kwaliteit van de bezoekers (geschat wordt meer dan 4500). Ook veel lof was er voor de algemene verzorging van de beurs. De bezoekers zijn erg tevreden. Terwijl BakkersVak 2013 geen compleet beursaanbod aanbood. De grondstofindustrie was bijvoorbeeld (bijna) geheel afwezig, evenals NBOV en NBC, die het de organisatie kwalijk nam een podium te bieden aan de Leukste Bakker. Voor de bezoekers waren er geen kosten voor parkeren en garderobe en de broodjes, koffie en drankjes waren gratis verkrijgbaar.

Standhouders

Het besluit van EasyFairs is opmerkelijk. Voor volgend jaar staan de Bakkerij Dagen in de RAI op de agenda, georganiseerd door de BTF. EasyFairs heeft besloten haar eigen plan te trekken. Voor BakkersVak 2014 hebben zich nu al zo’n dertig bedrijven ingeschreven. Het zijn ook de standhouders die bij de beursorganisatie hebben aangedrongen om volgend jaar de derde editie te organiseren en niet af te wachten op wat de BTF met de Bakkerij Dagen doet.

Reageer op dit artikel