nieuws

Oxfam Novib gaat in paaseitjestijd door met acties

Nieuws

Oxfam Novib gaat door met de acties om de problemen van vrouwen in de cacaoproductie in ontwikkelingslanden onder de aandacht te brengen.

Oxfam Novib gaat in paaseitjestijd door met acties
OxfamNovib

Onder het motto Van chocola worden vrouwen niet gelukkig richt de aandacht zich op de nalatigheid van voedingsmiddelenbedrijven. De bedrijven hebben volgens Oxfam Novib wel al laten zien dat ze gevoelig zijn voor de oproep van de organisatie, maar het wachten is nog op concrete stappen.

De acties zijn onderdeel van de internationale Oxfam-campagne Behind de Brands. Met een opvallende fotoreeks met onder anderen Sylvana Simons en Ricky Koole vestigt Oxfam Novib de aandacht op de problemen van vrouwen in de cacaoproductie.

Reageer op dit artikel