nieuws

Elra ordermap na Bakkersvak kwijt

Nieuws

Aan het eind van de beurs van Bakkersvak te Rosmalen is de ordermap van Elra 2000 BV zoekgeraakt. Directeur Bas van de Velde van Elra is erg ontdaan: ‘De Bakkersvak was voor ons een zeer goede beurs. Maar de afloop is een desillusie geworden.

Elra ordermap na Bakkersvak kwijt

‘Al onze bezoeknotities inclusief de orders, die wij in een map hadden opgeborgen, zijn in het laatste uur verdwenen’, aldus de ontdane Van de Velde.

Van de Velde hoopt dat de ordermap nog wordt gevonden. Hij vraagt of alle bezoekers die een afspraak hebben gemaakt, of een order hebben geplaatst bij Elra 2000 (met de etalagepoppen en roestvrijstalen schaphouders) zo vriendelijk willen zijn contact met hem op te nemen, zodat de afspraken en/of orders kunnen worden gerealiseerd.

Elra is bereikbaar met het volgende mailadres: info@elra2000.nl of telefonisch: 0162-515000.

Reageer op dit artikel