nieuws

Eerste lustrum Bakker met Ster

Nieuws

Eerste lustrum Bakker met Ster

Dit jaar wordt de titel ‘Bakker met Ster’ voor de vijfde keer georganiseerd voor de ambachtelijke (banket)bakkerij en patissier.

De sterren verdienen die bedrijven die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.
Het doel van ‘Bakker met Ster’ is in de eerste vier jaar niet veranderd en blijft onverminderd ‘het bevorderen van de kwaliteit en het imago van de totale ambachtelijke bakkerijbranche’.
Bakker met Ster is hét middel om ambachtelijke bakkerijorganisaties in zijn geheel door te lichten en om met de gemaakte sterkte/zwakte analyse de organisatie te verbeteren. Bakkers wordt een spiegel voor gehouden, dat is waar Bakker met Ster om draait. Zowel voor de interne organisatie als de directe omgeving.

Klant

Alle genomineerde (banket)bakkers en patisserieën gaan nu de finaleronde in waarin een, twee of drie sterren verdiend kunnen worden. Naast het deskundig oordeel van een retail- en ondernemersjury telt ook de mening van klanten. Op www.bakkermetster.nl kunnen klanten een enquête invullen die meetelt in het eindresultaat.

Reageer op dit artikel