nieuws

Broodkunstenaars met passie op Bakkersvak

Nieuws

Twee wedstrijdteams van het BoulangerieTeam geven tijdens Bakkersvak doorlopend demonstraties en presenteren brood in de meest verrassende vormen.

Broodkunstenaars met passie op Bakkersvak

Er is ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen aan het Boulangerie en Patisserie Team, dat georganiseerd wordt door Bakkersvak in samenwerking met Bakkerswereld. Volg voor de juiste tijden de social media en de website van Bakkerswereld.

Bakkersvak vindt plaats op zondag 10 & maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen en staat gedurende de twee beursdagen in het teken van de heerlijkste smaken en geuren.

Demonstraties

Twee wedstrijdteams van het BoulangerieTeam geven op Bakkersvak demonstraties op het gebied van sierstuk, brood en viennoiserie. Ivo van Dijkhuizen, voorzitter van het bestuur van het BoulangerieTeam zegt: ‘Productkennis, creativiteit, vakmanschap en snelheid zijn de eisen waar een topboulanger aan moet voldoen. Dichterbij de top kunnen de bezoekers niet komen door de demonstraties live en op de voet te volgen. Stel vragen, kijk en leer van het BoulangerieTeam.’

Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om tijdens een vragenuur live vragen te stellen.

Nederland mag zich het beste broodbakkende land van Europa noemen. Wietse Schiere, Francois Brandt en Peter Bienefelt, leden van het BoulangerieTeam, sleepten de eretitel in de wacht. Op Bakkersvak laat het hele team zijn gezicht zien: boulangers als sierstukkampioen Francois Brandt, allround specialist Hiljo Hillebrand en Europees Kampioenen Wietse Schiere en Peter Bienefelt.

Meer informatie: www.easyFairs.com/bakkersvak-nl

Reageer op dit artikel