nieuws

1200 bezoekers bij open dag Bakkerij Alkemade

Nieuws

Na een jaar van verbouwen opende bakkerij Alkemade zijn nieuwe bakkerij met een open dag op 23 februari voor de inwoners uit Anna Paulowna.

1200 bezoekers bij open dag Bakkerij Alkemade

Op 23 februari trokken zo’n 1200 belangstellenden naar bakker Alkemade, die eerst in juli vorig jaar een winkel in Breezand opende en daarna de bakkerij in Anna Paulowna onder handen nam om meer capaciteit te hebben. ‘De ruimte van de bakkerij was 250 vierkante meter en die hebben we nu verdubbeld naar 500 vierkante meter,’ laat Aard Alkemade (foto) weten. Nieuwe koelcellen, diepvriescellen, spoelkeuken, meelsilo’s,15 platenwagens en een nieuwe bollenkast werden aangeschaft. Van Asselt en Alferink leverde de nieuwe cellen, bollenkast en spoelkeuken. MG techniek uit Grouw leverde de nieuwe meelsilo’s weegbunker en de watermengapperatuur.

Reageer op dit artikel