nieuws

Zondagsopenstelling bakkers in Haarlemmermeer

Nieuws

De D66-fractie uit Haarlemmermeer wil dat bakkers de mogelijkheid krijgen om op zondagochtend open te zijn. ‘We hebben sympathie voor dit idee uit de bakkersbranche’.

Zondagsopenstelling bakkers in Haarlemmermeer

D66-fractielid Denise Abbas op Dichtbij.nl: ‘Uit onderzoek is gebleken dat er een breed draagvlak is en we hebben sympathie voor dit idee uit de bakkersbranche. Het gaat om andere tijden van openstelling op zondag, namelijk in de ochtenduren.’

Nu er een meerderheid is, kan de openstelling op zondagochtend gerealiseerd worden, er wordt binnenkort een amendement met deze strekking ingediend. De ChristenUnie/SGP is het er niet mee eens: ‘Ons standpunt is in ieder geval niet gewijzigd’. De partij is, net als het CDA, tegen koopzondagen.

Reageer op dit artikel