nieuws

Spar wil 20 procent meer broodomzet

Nieuws

Spar wil 20 procent meer broodomzet

Supermarktketen Spar wil dat aanpassingen aan de brood- en agf-afdeling bij beide categorieën zorgen voor een omzetplus van 20%. Ook moeten de aanpassingen leiden tot meer traffic in de winkels.

De supermarktketen wil dit jaar ook een vestiging openen in twee universiteiten en een winkel in het nieuwe winkelcentrum New Babylon in Den Haag.

Brood

Het brood wordt gebakken in de winkel. Om die reden heeft iedere Spar een eigen regionale leverancier. “We garanderen straks dat de klant tot het laatste uur versgebakken brood kan krijgen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat juist onze secundaire en tertiaire klant voor het brood komt. Ze komen tot vijf keer in de week een half brood kopen. Met dit in het achterhoofd hopen we straks meer traffic te genereren en dat deze klanten meer boodschappen halen”, zegt John van Baal, categorymanager Vers bij Spar.

Reageer op dit artikel