nieuws

Ontbijt Bakker Bart als beste getest

Nieuws

Ontbijt Bakker Bart als beste getest

Het ontbijt van Bakker Bart als beste getest in het consumentenprogramma Kassa van de Vara.

In het televisieprogramma van afgelopen zaterdag werd de uitslag van de steekproef ‘Ontbijten voor een prikkie: waar doe je dat?’ gepresenteerd. Kassa ging samen met topkok Pierre Wind in totaal negen keer ontbijten. Ontbijtjes van McDonalds, HEMA, Intratuin, Burger King, IKEA, La Place, Esso, Shell en Bakker Bart werden geproefd en beoordeeld. Het ontbijt voor 2,50 van Bakker Bart kwam als winnaar uit de bus. ‘De absolute topper in deze steekproef vanwege de goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.’, aldus Kassa en topkok Pierre Wind. Ook het Kassa consumentenpanel gaf aan het liefste bij Bakker Bart te ontbijten. 

Sinds maart vorig jaar heeft de Nederlandse bakkerijketen elke ochtend tot 10.00 uur een ontbijtactie. Het ontbijt bestaat uit een kop koffie of thee, vers sinaasappelsap, een minibartje® belegd met ham of kaas en een roombotercroissant met jam.

Reageer op dit artikel