nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij Wantia

Nieuws

Bakkerij Wantia, een begrip in het dorp De Lutte heeft zijn winkel vernieuwd.

Nieuwe winkel voor Bakkerij Wantia

Emondt Interieurprojecten heeft de winkel van Bakkerij Wantia Turn Key verbouwd en alles uitgevoerd exact conform het 3D-ontwerp (een moderne ambachtelijke uitstraling). De klanten worden niet alleen verleidt door lekkere producten, maar ook door de wijze waarop die gepresenteerd zijn. Voor alle productgroepen is een unieke presentatie mogelijkheid ontworpen. Zo wordt het grootbrood in een opvallende luxe broodkast gepresenteerd aan de klanten.

Het klantenaanbod van Bakkerij Wantia is zeer gevarieerd. De vaste klanten komen uit een groot omliggend gebied. Er zijn klanten die soms een keer per week brood voor de hele week afnemen en dan zijn de toeristen.

In de winkel heeft Wantia gekozen voor de nieuwe Lucide koelvitrine voor het gekoeld bewaren van bonbons gebak en stukwerk. Deze vitrines is door Emondt Koeltechniek in eigen huis doorontwikkeld.  Deze vitrine heeft verwarmde ruiten, waardoor onder alle omstandigheden de ruiten condensvrij blijven. Voor meer informatie:

http://www.emondt.net/pagina/192/Wantia__Pa_de_Lutte.html

Reageer op dit artikel