nieuws

NBC en VersPlatform zetten samenwerking voort

Nieuws

Het NBC en VersPlatform Nederland (VPNL) zetten de samenwerkingsovereenkomst voort, die ze vorig jaar zijn aangegaan, met als doel bakkers te ondersteunen bij marketing, communicatie, sales en promotie.

NBC en VersPlatform zetten samenwerking voort

Vanuit deze samenwerking hebben Bakkerij Schalke en Bakkerij Olink een jaar lang voordelig kennis kunnen maken met de diensten van VPNL. Beide ondernemers zijn overtuigd van de meerwaarde van VersPlatform

Olink heeft gebruik gemaakt van het VPNL Compleet pakket. Dit dienstenpakket bestaat uit marketingondersteuning, een op maat gemaakte website, een instore communicatiesysteem in de winkel en een online drukwerkmodule waarmee zij zelf prijskaartjes en posters kunnen maken.

Imago-actie

Bakkerij Schalke heeft kennisgemaakt met de marketingondersteuning van VersPlatform. Met de gebieds- en klantinformatie uit de NBC gebiedsscan werd een gericht marketingjaarplan opgesteld, met ludieke en opvallende marketingacties. De acties waren niet op prijs gericht, maar op het versterken van het imago.

Uit ervaring weet Schalke dat hun klanten niet harder voor aanbiedingen lopen. De door VPNL bedachte originele acties hebben reuring en interactie gegeven. De mensen vinden het leuk. Ondanks de ‘crisis’ is het klantenaantal bij Schalke toch aangetrokken.

Reageer op dit artikel