nieuws

Bakkerijmedewerker verzint overval

Nieuws

De politie in Wijk bij Duurstede is maandagavond 4 februari met man en macht op zoek geweest naar een overvaller van een bakkerij, die er achteraf helemaal niet bleek te zijn.

Bakkerijmedewerker verzint overval

Alle beschikbare politie-eenheden werden opgetrommeld en naar een bakkerij in de stad gestuurd, schrijft Blik op Nieuws. Daar zou een overval hebben plaatgevonden en de dader zou zijn gevlucht. Agenten kamden de omgeving uit en zetten de bakkerij af als plaats delict. Ook werd er een BurgerNet-bericht met signalement van de overvaller verspreid.

Bij een eerste verhoor met een medewerker van de bakkerij, die de overvalmelding had gedaan, bleek de overval niet hebben plaatsgevonden. De 22-jarige medewerker ontdekte tijdens het opruimen dat er een kassalade ontbrak. Bij het opruimen van de kassaruimte had hij deze regelmatig  verlaten en was bang voor de consequenties. Daarom verzon hij een overval.

Reageer op dit artikel