nieuws

Van der Steen Beste Echte Bakker 2013

Nieuws

Jeroen en Barry Van der Steen, De Echte Bakker uit Made mag zich heel 2013 Beste Echte Bakker noemen. Na jaren in de top te hebben meegedraaid is het van der Steen dit jaar gelukt om deze titel te bemachtigen.

Van der Steen Beste Echte Bakker 2013

Hij kreeg de Gouden Schieter tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het bakkersgilde op woensdag 16 januari uitgereikt. Jenny van der Putten uit Mierlo, die al drie keer op rij eerste werd scoort nu de tweede plaats. Derix uit Horst is derde.

De Gouden Schieter voor de Beste Winkel gaat dit jaar naar Godfried de Vocht voor zijn winkel in Waalre. Hij behaalde de bijna maximale score van 99 punten. Zijn nieuwste pas geopende filiaal in Eindhoven werd bekroond met de Zilveren Schieter. De bronzen schieter werd gedeeld door Schoemaker uit Emmen en Michel Nales uit Groenlo.

Op het gebied van productkwaliteit kent het Echte Bakkersgilde een ongekende topper: Thijs Koolen, die de eerste prijs voor Beste Kwaliteit nu voor de zevende keer in acht jaar in de wacht wist te slepen. Enkel in 2010 werd hij derde. Derix uit Horst werd tweede en Van der Steen scoort hier de

derde plaats. Koolen mocht zich in het verleden meermalen Beste Echte Bakker noemen.

De prijs wordt toegekend aan de Echte Bakker die het beste scoort in de combinatie van de winkelbeoordeling en de productkwaliteit. Deze onafhankelijke en onaangekondigde keuringen op beide onderdelen worden uitgevoerd door het NBC.

Reageer op dit artikel